Palvelut

Palvelut – toisin sanoen intohimomme.

Olemme erikoistuneet verkkosivujen ja -kauppojen toteutuksiin sekä digimarkkinointiin, kuten hakukonemainontaan, -optimointiin ja sivuston analytiikkaan. Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme mitattavia palveluita, jotka kasvattavat myyntiä ja kestävät aikaa.

Haluamme tarjota aina asiakaslähtöistä palvelua ja keskitymme aina asiakkaan tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen sekä ylittämiseen, oli kyse sitten näkyvyyden tai myynnin lisäämisestä tai jostain muusta.

Kyllä, haluan lisää myyntiä!

Verkkosivut

Hyvät verkkosivut tarkoittavat meille teknisesti ja visuaalisesti toimivia, mutta ennen kaikkea myyntiä tukevia kokonaisuuksia. Verkkosivut ovat monesti asiakkaan ja yrityksen ensimmäinen myyntikohtaaminen, eikä markkinoinnista ei saada kaikkea irti, mikäli sivusto ei tue mainonnan tavoitteita.

Verkkokaupat

Verkkokauppa on parhaimmillaan yrityksen suurin liikevaihtoa tekevä kokonaisuus. Nykypäivän verkkokaupat toimivat pitkälti markkinoinnin automaatioilla, joiden tarkoitus on ensin ohjata potentiaalinen ostaja sivustolle, sitten tutustuttaa tuotteisiin, vakuuttaa asiakas ostamaan, tehdä lisämyyntiä.

Digimarkkinointi

Digimarkkinointi on yksi niistä asioista, joista toimistollamme innostutaan päivä toisensa jälkeen, se minkä takia Sininen Härkä on Mainostoimisto Sininen Härkä. Digimarkkinointi on kiistatta yksi tämän päivän tehokkaimmista markkinoinnin kanavista. Digimarkkinointi pitää sisällään laaja-alaisen kattauksen tarkasti kohdennettavia ja mitattavia palveluita, jotka tekevät siitä kattavan ja tehokkaan kokonaisuuden.

Graafinen suunnittelu

Tiesitkö, että noin 70 % asiakkaista on jo tehnyt päätöksen toimittajan valinnasta, siinä vaiheessa, kun he ottavat yhteyttä. Mikäli yrityksesi visuaalinen ilme ei vastaa asiakkaan odotuksia tai tarjoamasi palvelun tai tuotteen laatua, saattavat he ostaa tuotteen tai palvelun kilpailijalta ainoastaan huonosti toteutetun tai visuaalisesti heikon yritysilmeen takia.